Van Helsing / Ван Хелсинг (2004)

5119
02:11:30
90%
Rates : 33

Van Helsing / Ван Хелсинг (2004)

## Режисьор : Стивън Зомърс

## В ролите : Хю Джакмън, Кейт Бекинсейл, Ричард Роксбърг, Дейвид Уенъм, Шалър Хенсли, Елена Аная, Уил Кемп, Кевин Дж. О’Конър, Алън Армстронг, Сливия Колока, Джоузи Мерън и други

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Държава : САЩ, Чехия

## Година : 2004

## Жанр : Екшън, Приключенски, Фентъзи

## Времетраене : 132 минути

## Аудио : Българско

## Резюме : Дълбоко в горите на Карпатия се простира мистериозната и митична Трансилвания – свят, който винаги е бил обитаван от злото, където заплахата се надига със залеза на слънцето, и където, чудовищата, бродещи из най-страшните кошмари на човек, оживяват.

Зрителите ще се потопят в образен, свръхестествен, но изглеждащ прекалено реален свят на неповторимото творение на Зомърс, в което действието се развива в Лондон, Рим, Париж и Трансилвания от ХІХ в., там, където човечеството е в непрекъсната заплаха от превъплъщаващото се зло: чудовища, надживели няколко поколения, неподвластни на многобройните атаки на обречени смели души.

В ръцете на Зомърс, Дракула, Чудовището на Франкенщайн, Човекът-вълк и други са умело пресъздадени като достойни наследници на класическите си предшественици. Отдавайки значимото на завещаните класически образи, Зомърс ги претворява за следващото кино-поколение.