The Rundown / Добре дошли в джунглата (2003)

2865
01:44:15
94%
Rates : 18

The Rundown / Добре дошли в джунглата (2003)

## Режисьор : Питър Бърг

## Сценарист : Джеймс Вандербилт, Р. Дж. Стюарт

## В ролите : Дуейн Джонсън – Скалата, Шон Уилям Скот, Кристофър Уокън, Росарио Доусън, Юън Бремнър и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Официален сайт : Линк

## Cinefish : Линк към Cinefish.bg

## Държава : САЩ

## Година : 2003

## Времетраене : 104 минути

## Субтитри : Български

## Резюме : Скалата вилнее в звездната си роля на непонасящ оръжията ловец на глави, изпратен от шефа си да открие и върне сина му от най-затънтения край на Амазонската джунгла.

Но положението става по-напечено, отколкото си е представял, когато се сблъсква с безскрупулния господар на градчето (Кристофър Уокън) и заедно с красивата водачка на бунтовниците (Росарио Доусън) се оказва по следите на безценен артефакт… в шеметно забавна, размазваща гонитба до самия край.

Бек (Скалата) е събирач на несъбираеми вземания. Отличник в професията. Благодарение на очевидните си физически дадености, той е крайно убедителен и винаги получава онова, което иска. Но зад съкрушителния външен вид се таи поетичната душа на готвач.

Голямата слабост на Бек са екзотичните рецепти и основните философски дилеми на битието му опират до същинските характеристики на гъбите порчини, които при подходяща топлинна обработка биха смаяли света. Цел на живота му е да зареже настоящия си занаят и да отвори ресторант. Но за това му трябват (А) пари, (Б) още пари, (В) ако може още малко пари, (Г) да се отърве от настоящия си шеф и (Д)…Няма (Д). Трябва му невъзможна мисия, която да реализира всички гореизброени възможности. И тя не закъснява.