The Purge III : Election Year / Чистката 3 (2016)

1396
01:48:47
100%
Rates : 7

The Purge III : Election Year / Чистката 3 (2016)

## Режисьор : Джеймс Демонако

## В ролите : Елизабет Мичъл, Франк Грило, Микелти Уилямсън, Тери Серпико, Едуин Ходж, Джозеф Джулиан Сория и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Държава : САЩ, Франция

## Година : 2016

## Времетраене : 109 минути

## Субтитри : Български

## Резюме : Веднъж годишно, в рамките на 12 часа, правителството на САЩ организира «нощ на чистката» – никой не може да се обади на полицията, а болниците спират да работят. В рамките на една вечер обществото се самоуправлява и прочиства без опсност от наказание дори и за най страшните пресъпления.

Събитията в третата част на поредицата се случват след като «нощта на чистката» е добила популярност в цял свят. Само за да вземат участие в това опасно и жестоко «развлечение», в САЩ пристигат десетки хиляди туристи.

Главен герой в «Чистката 3» е новоизбрания сенатор на американския конгрес Чарли Роан – млада жена, дала обет за борба срещу това варварство. Самата тя едва не загива преди няколко години, когато в дома й нахлува кръвожаден психопат. На семейството й не провървява толкова и всички присъстващи там загиват. Именно това кара сенатор Роан се кандидатира за президент и обещава, ако бъде избрана, да отмени ужасната традиция. Само че, намеренията на Ч. Роан не се харесват на силните на деня, които планират да отстранят опасния конкурент, още повече, че «чистката» започва само след няколко дни…