The Mortal Instruments : City of Bones / Реликвите на смъртните : Град от кости (2013)

3387
02:10:15
84%
Rates : 19

The Mortal Instruments : City of Bones / Реликвите на смъртните : Град от кости (2013)

## Режисьор : Харълд Цварт

## В ролите : Лили Колинс, Джейми Кембъл Боуър, Кевин Зегерс, Джемима Уест, Робърт Шийхан, Робърт Майлет, Кевин Дюран, Годфри Гао, Лена Хеди

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Cinefish : Линк към Cinefish.bg

## Държава : САЩ, Германия

## Година : 2013

## Времетраене : 130 минути

 ## Аудио : Българско

## Резюме : След като става свидетелка на предумишлено убийство в клуб тийнейджърката Клери Фрей с ужас открива, че майка й Джоселин е била нападната в нюйоркския си апартамент и отвлечена от мистериозен мъж на име Валънтайн. След като става ясно, че нападателя е издирвал митичната Чаша на смъртта Клери се свързва с преследвача на сенки Джейс и неговите партньори Алек и Изабел с чиято помощ тя се надява да открие майка си преди да е станало твърде късно.

Докато се опитва да открие местонахождението на Валънтайн Клери попада на изненадваща информация за своето минало и постепенно се превръща в това от което нейната майка най-много се е страхувала.

Скоро става ясно, че семейството на младото момиче е съставено от преследвачи на сенки (полу-ангели, полу-човеци) и тя също е наследила техните сили. Използвайки новооткритата си дарба Клери се впуска в бурно пътешествие, чиято цел е да бъде открита не само отвлечената Джоселин, но и Чашата на смъртта.