The Hangover Part III / Ергенският запой част 3 (2013)

5772
01:40:08
84%
Rates : 45

The Hangover Part III / Ергенският запой част 3 (2013)

## Режисьор : Тод Филипс

## В ролите : Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифианакис, Джъстин Барта, Кен Джеонг, Джон Гудман, Мелиса Маккарти, Джефри Тамбор, Хедър Греъм, Майк Епс, Саша Барезе, Джейми Чънг

## IMDBЛинк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Cinefish : Линк към Cinefish.bg

## Държава : САЩ

## Година : 2013

## Времетраене : 100 минути

## Аудио : Българско

## Резюме : Този път няма сватба. Този път няма ергенско парти.
Брадли Купър, Ед Хелмс, Джъстин Барта и Зак Галифанакис се завръщат като четиримата най-добри приятели Фил, Стю, Дъг и Алън, които за пореден път са сполетени от лош късмет и заедно се опитват да се измъкнат от голям брой конфузни и заплетени ситуации.
След внезапната смърт на бащата му Алън е на път към клиника за хора с психични проблеми. Придружаван от Фил, Стю и Дъг той е готов да се отдаде на нужното лечение, което ще му помогне да се отърси от вътрешните проблеми. Но нещата се променят когато на път към клиниката групата е нападната от мистериозни мъже, а Дъг е отвлечен. Сега Фил и останалите трябва отново да намерят ексцентричния престъпник Лесли Чау и да го предадат на гангстера, който е отговорен за похищението на Дъг. Ако Чау бъде открит и предаден на престъпната група Дъг ще получи свободата си.
Но издирването на китайския престъпник поставя Фил, Алън и Стю в центъра на мрежа от изненадващи срещи, комични недоразумения, преследвания, инциденти с животни и неочаквани разкрития.