The Four Feathers / Четирите пера (2002)

1182
02:06:00
100%
Rates : 15

The Four Feathers / Четирите пера (2002)

## Режисьор : Шекар Капур

## В ролите : Хийт Леджър, Кейт Хъдсън, Уес Бентли, Джимон Хонсу, Джеймс Космо,Луси Гордън, Меган Халл и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Държава : САЩ, Великобритания

## Година : 2002

## Времетраене : 126 минути

## Аудио : Българско

## Резюме : Хари Фийвършам e уважаван от другарите си и считан за един от най-добрите британски войници в своя полк. Страстно отдаден на годеницата си Етни, Хари има многообещаващо бъдеще във войската и щастлив живот с жената, която обича.

Но когато армия судански бунтовници атакуват колониална британска крепост в Хартум и полкът му е изпратен на сражения в Северна Африка, съмнения и несигурност връхлитат Хари и той подава оставка.

Шокиран от действията на сина си, бащата на Хари се отрича от него. Разочаровани от постъпката му, трима от приятелите му и дори Етни му изпращат по едно бяло перо – символ на малодушие, без никой от тях да разбира мотивите за решението му. Измъчван от терзания и останал сам в Лондон, Хари научава, че най-добрият му приятел Джак (Бентли) и бившият му полк са под тежък обстрел от бунтовниците.

Силната емоционална връзка, която има с другарите си, му помага да отхвърли съмненията и да поеме мисията, която е по-силна от съпротивата му срещу войната – да спаси приятелите си на всяка цена.