Nomad : The Warrior / Номад (2005)

3965
01:51:23
83%
Rates : 18

Nomad : The Warrior / Номад (2005)

## Режисьор : Сергей Бодров, Иван Пасер

## В ролите : Куно Бекер, Джей Ернандез, Джейсън Скот Лий, Доскшан Золзаксинов, Аянат Ксенбай, Марк Дакаскос, Ашир Чокубаев, Занас Искаков, Дилназ Ахмадиева, Арчи Као

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Cinefish : Линк към Cinefish.bg

## Държава : Казахстан, Франция

## Година : 2005

## Времетраене : 1:51:23

## Субтитри : Български

## Резюме : Казахстан през 18 век – необятен и едновременно с това жесток регион, притежаващ сурова и ужасяваща красота, граничещ с Китай, Русия и Тибет.Тук гордите и непокорни Казахски племена оцеляват и се сражават от векове – срещу нашественици и между самите себе си. Ораз, гадател и войн с огромни сили, предсказва раждането на „нова звезда” – герой, който е обречен да обедини Казахите и да ги поведе към славни победи срещу техните най-страшни врагове – Джунгарите.

Изплашен от пророчеството Галдан, великият хан на джунгарите изпраща своя генерал Шариш да открие детето и да го убие.Но Ораз успява да спаси детето и да го върне на баща му – казахският султан Вали. От този ден нататък ясно е едно – идва краят на управлението на Галдан. Единственото, което не се знае е кога и как това ще стане.Защото Галдан няма намерение да се предаде лесно и ще впрегне мощта на цялата си империя, за да намери и унищожи детето от пророчеството.