Love Happens / Любовта се случва (2009)

1828
01:49:04
100%
Rates : 9

Love Happens / Любовта се случва (2009)

## Режисьор : Брандън Кемп

## В ролите : Арън Екхарт, Дженифър Анистън, Мартин Шийн, Саша Александър, Джон Каръл Линч, Джуди Гриър и др

## IMDBЛинк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Държава : САЩ, Канада, Великобритания

## Година : 2009

## Времетраене : 109 минути

## Субтитри : Български

## Резюме : Д-р Бърк Райън пристига в Сиатъл за да проведе семинар. По време на който, той изненадващо открива човека, който може би най-накрая ще успее да го научи КАК да помогне сам на себе си! Д-р Райън е на ръба да подпише грандиозна мултимедийна сделка, но като терапевт който кара своите пациенти открито да се изправят пред проблемите си, той самият тайно е неспособен да се придържа към собствения си съвет!

Елоис Чандлър (Дженифър Анистън)  избягва мъжете и се е концентрирала върху собствения си бизнес с цветя! Въпреки това, когато тя се запознава с д-р Райън, по време на семинара му в хотела, между тях се заформя привличане. Но дали двама души, които са срещнали правилния човек по абсолютно неподходящото време, ще успеят да дадат на любовта още един шанс?!

Докато всеки от тях страда с личните си загуби и любови, те осъзнават, че за да могат да продължат нататък ще трябва да се откъснат от миналото си! И ако успеят, ще открият, че понякога “Любовта се случва” когато най-малко очакваш!