Django Unchained / Джанго без окови (2012)

3144
02:45:22
100%
Rates : 8

Django Unchained / Джанго без окови (2012)

## Режисьор : Куентин Тарантино

## В ролите : Джейми Фокс, Кристоф Валц, Леонардо Ди Каприо, Кери Уошингтън,  Самюел Л. Джаксън и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Държава : САЩ

## Година : 2012

## Времетраене : 165 минути

## Аудио : Българско

## Резюме : Историята в “Джанго без окови” ни отвежда в северноамериканския юг, две години преди Гражданската война, и ни запознава с роб (в изпълнение на носителя на Оскар Джейми Фокс), когото съдбата среща с немския ловец на глави д-р Кинг Шулц (отличеният с Оскар Кристоф Валц). Шулц е по следите на братята Бритъл и само Джанго може да го отведе до тях. Шулц придобива Джанго с обещанието да го освободи след залавянето на братята – живи или мъртви.

Успехът на тази задача кара Шулц да даде свободата на Джанго, но двамата решават да останат заедно. Шулц започва да издирва най-закоравелите престъпници с помощта на Джанго. Докато придобива все повече смъртоносни умения, Джанго остава верен на една цел: да намери и спаси Брумхилда (Кери Уошингтън) – съпругата, която е попаднала в ръцете на робовладелци преди дълго време.

В крайна сметка Джанго и Шулц стигат до Калвин Канди (номинираният за Оскар Леонардо ди Каприо), който е собственик на печално известната плантация “Кандиленд”. Джанго и Шулц се вмъкват под фалшив претекст, но събуждат подозрението на Стивън (номинираният за Оскар Самюел Л. Джаксън), който е верният домашен роб на Канди. Около двойката ловци на глави започва да се затяга смъртоносен обръч. Цената на бягството е избор между независимост и солидарност, между саможертва и оцеляване…