Alita : Battle Angel / Алита : Боен ангел (2019)

14934
01:56:56
91%
Rates : 105

Alita : Battle Angel / Алита : Боен ангел (2019)

## Режисьор : Робърт Родригес

## Сценаристи : Джеймс Камерън, Лаета Калогридис, Робърт Родригес

## В ролите : Роза Салазар, Кристоф Валц, Мишел Родригес, Еиса Гонсалес, Дженифър Конъли, Джаки Ърл Хейли, Махършала Али, Ед Скрейн, Каспър Ван Дийн, Джеф Фейхи и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Трейлър : Линк към трейлър

## Държава : САЩ, Канада, Аржентина

## Година : 2019

## Времетраене : 117 мин.

## Субтитри : Български 

## Резюме : По едноименната манга поредица (1990-1995 г.) на японския художник Киширо Юкито. Действието се развива през 29 век – 300 години след Великата война от 26 век. Д-р Идо (Кристоф Валц) намира останки от киборг – Алита (Роза Салазар). След ремонта тя не помни нищо, но бойните й умения са запазени. Момичето започва да издирва изгубените си спомени и става ловец на глави, преследващ опасни престъпници. Гелда (Мишел Родригес) също е киборг, която Алита смята по някакъв начин за свой господар. Тя е ключова фигура от миналото й…

## Видео : :!: Вградени китайски субтитри. На места има рекламен надпис на сайт за залагане. За момента това е най-доброто налично качество.

:!: Внимание! Качеството не е добро – снимано е в кино. Тези с големите телевизори и съраунд системи да подминават. Това е за най-нетърпеливите и за хората, които нямат възможност да го гледат на кино. Коментари за качеството са излишни! Предупредени сте.